De Beste Minecraft Servers (Gameservers)

minecraft_serversHet is moeilijk om namen te plakken op wat de beste servers zijn. Het antwoord op de vraag is erg subjectief omdat het van veel factoren afhangt. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk en niet iedereen spendeert evenveel aandacht aan bepaalde aspecten van het spel. Daarom is de lijst niet altijd hetzelfde. Er bestaan verschillende filmpjes op Youtube waar een ordening wordt gegeven met uitleg, alsook websites zoals Minecraft-Servers.nl waar iedere maand opnieuw gestemd wordt om te zien welke servers in het spotlicht komen te staan.

"Geld Verdienen Met Guest Blog Plaatsingen Op Je Site Of Artikelen Promoten Op Engelse, Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse Niche Sites? Klik Hier!" getfluence.com

Hoe herken ik een goede server?

Er zijn een aantal criteria waar je op kan letten om te bepalen welke servers je tijd waard zijn en welke niet. Hier zijn een paar voorbeelden.

  • Stabiliteit: het is belangrijk dat de Minecraft server vanuit een goede host gelanceerd is, een computer die zonder problemen de server kan runnen, een goede internetconnectie geniet en zoveel mogelijk actief is.
  • Betrouwbare service: elke server moet onderhouden worden door moderators. Deze vrijwilligers horen bekwaam en klantvriendelijk te zijn. Het is hun job om jou te helpen en je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Leeftijd: als een Minecraft server enkele jaren oud is en nog steeds goede referenties krijgt toegewezen, dan is de kans groot dat het een populaire server is.
  • Originele evenementen: variërend in facties, beloningen, zelfgemaakte maps… Als deze elementen aanwezig zijn en goed onderhouden worden, weet je zeker dat de eigenaar er aandacht aan besteedt en je dus meer kan verwachten.
  • Verrijkende advertentie: een andere manier om erachter te komen of de schepper van een Minecraft server toegewijd is, is om na te gaan hoeveel reclame er wordt gemaakt. Als de server op professionele wijze gepresenteerd wordt op verschillende sites, op Youtube en een eigen webadres heeft, dan zit je goed!