Wil je een e-sigaret kopen?

Als je vijftien jaar geleden het woord e-sigaret in de mond nam werd je waarschijnlijk raar aangekeken en uitgelachen. Vandaag de dag is de e-sigaret niet meer weg te denken in iedere stad zijn wel een aantal winkeltjes waar je een e-sigaret kopen kunt. Elektrisch roken of dampen zo als het genoemd word in de volksmond is een echte trend aan het worden onder rokers.

Ben je aan het denken om te beginnen met dampen en ben je opzoek naar informatie die je zeker dient te weten voor dat je een e-sigaret kopen gaat? Lees dan zeker onderstaand artikel, er wordt uitgelegd waar je op moet letten en wat belangrijk is bij de aankoop van een e-sigaret.

Hoe werkt een e-sigaret?

Een e-sigaret is zoals wellicht al duidelijk was een elektrisch apparaat dat een nicotine oplossing verdampt doormiddel van een verwarmingselementje. Een e-sigaret bestaat uit een aantal onderdelen:

Clearomizer

De clearomizer ook wel een tank in de volksmond genoemd is een reservoir waarin je de e-liquid doet die je wil dampen. In een clearomizer zit een heating coil (verwarmingselementje). Clearomizers voor op je e-sigaret zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.

Top coil clearomizer

In een top coil clearomizer is de coil bovenin de clearomizer bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de damp die uit een top coil clearomizer komt een beetje warmer is dan de damp die uit de meeste clearomizers komt. Omdat de coil boven in de clearomizer zit is het noodzakelijk dat je clearomzier af en toe om keert om de coil vochtig te houden.

Bottom coil clearomizer

In een bottom coil clearomizer is de coil op de bodem van de clearomizer bevestigd. Als je met een bottom coil clearomizer dampt is de tempratuur iets lager dan bij een top coil. Omdat de coil op de bodem zit hoef je de e-sigaret niet regelmatig om te keren.

Dual coil clearomizer

Een dual coil clearomizer is een coil met meerdere draadjes, deze zuigt meer e-liquid op en produceert hierdoor meer damp.

"Geld Verdienen Met Guest Blog Plaatsingen Op Je Site Of Artikelen Promoten Op Engelse, Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse Niche Sites? Klik Hier!" getfluence.com

Verder heeft een e-sigaret ook een batterij waarmee de coil in de clearomizer wordt voorzien van energie. Deze batterijen zijn los verkrijgbaar in verschillende capaciteiten van 300 mAh tot en met 1100 mAh. Een batterij van 900 mAh is de meest verkochte, hier kom je gemakkelijk één dag mee door.

Onderhoud e-sigaret

Hoe een eenvoudig product de e-sigaret ook lijkt, ook deze heeft af en toe onderhoud nodig; de coil van een e-sigaret verbrand als je regelmatig dampt, deze dien je na drie weken regelmatig dampen te vervangen.